Notícia

Arriba el Nadal amb els pessebristes de Ciutat Vella

Agnès Bartolomé, 3 de desembre de 2015

El mes de desembre és sinònim de pessebres i el gruix d’activitats de l’Associació de Pessebristes de Ciutat Vella que durant els mesos anteriors han treballat de valent per a poder confeccionar vistosos pessebres.

Per primer any realitzaran un total de sis pessebres que es podran veure en diferents punts de Barcelona, cada un d’ells amb un toc diferent segons la seva ubicació. Es podran veure pessebres realitzats pels membres de l’associació a la seu del districte de Ciutat Vella, a La Casa dels Entremesos, al Mercat de la Concepció, a l’església de Santa Dorotea, al Centre Cultural Els Propis i a l’Orfeó Martinec.

Donaran la benvinguda a tots aquest pessebres amb el ja tradicional Esperit de Nadal, que passejarà amb la seva comparsa per diversos districtes per donar la benvinguda al Nadal, aquest any i com a novetat ho farà acompanyat del  Sr. Canelód’Escudella i Bontorró, que acompanyarà com fidel Camarlenc del protagonista.

Una altra de les activitats d’aquesta exposició és la de realitzat diorames, que són maquetes que plasmen una situación dins del pessebre. Ja fa anys que quan arriba el mes de desembre es veuen les obres realitzades pels alumnes de l’escola de l’associació a La Casa dels Entremesos, però enguany han treballat de manera extra per aconseguir fer una segona exposició de diorames al Centre Cultural els Propis.

Per parlar sobre pessebres han organitzar una xerrada a La Casa dels Entremesos pel dijous dia 17 sota el títol “ Les fires de Nadal, instruments de promoció de l'artesania local o futurs basars globals?” fruit de la preocupació “per la desaparició de molts artesans i artesanes tant del nostre país com d’arreu d’Europa” i comptaran amb especialistes del tema i firaires.

Totes les activitats les organitza l’Associació de Pessebristes de Ciutat Vella, són gratuïtes i obertes al públic de totes les edats.

Per a consultar la programació exacte podeu fer clic a l’arxiu adjunt.

Arxius: