28 de febrer a les 18h.
Rambla, a l’altura de l’Arts Santa Mònica,
Activitats especials
Arribo del Carnaval

La companyia Comediants es torna a encarregar de l’Arribo de Barcelona de la mà dels reis de la festa: ses majestats Belluga i Tòtil Tocatdelala. Vine a fer gresca al seguici format pels capgrossos de la Rambla, els grotescos emperadors de les corts europees de Comediants, l’Orquestra Reial del Carnaval, els Gegants Vells de la Casa de la Caritat i els músics Ganxets.

Començarem davant el monument als Sampere, a l’altura de l’Arts Santa Mònica. Pujarem Rambla amunt ballant i fent ballar tothom amb una carrossa ben guarnida amb flors rambleres mentre a les façanes de diversos edificis emblemàtics hi van apareixent els portaveus del País de Xauxa: els Set Ambaixadors, representants dels excessos de la festa.

Entre salts, balls i cançons arribarem al Palau de la Virreina. L’edifici serà la seu de la República del Carnaval i esclatarà la taronjada de confeti i focs artificals.

Horari:

  • 18 h la Rambla, a l’altura de l’Arts Santa Mònica, inici de la cercavila
  • 19 h Davant del Palau de la Virreina, lectura del ban, taronjada i focs artificials 

Consulta tota la programació del Carnaval de Barcelona al web i no t'oblidis de penjar les fotogradies dels gegants del Carnaval amb l'etiqueta #gegantscarnavalbcn

Us deixem l'Auca del Carnaval on coneixereu els entranyables Ambaixadors, el Rei Carnestoltes i els nostres estimats gegants, el Rodanxó i la Rodanxona!

Arxius: 

Compartir: