Notícia

ELS FALCONS DE BARCELONA INICIEN TEMPORADA AL SOM CULTURA POPULAR

Comissió de Relacions Públiques 2016, Barcelona 20 de gener del 2016

El dissabte 9 de gener, els Falcons de Barcelona van estar prop de 5 hores fent la seva assemblea anual. Entre les votacions que estaven previstes, hi havia l’elecció dels càrrecs de la Junta de l’entitat falconera.

Un dels canvis més significatius va ser el de Cap de Colla, que enguany estarà representat per la Carol Ayala, de 26 anys. Ella, juntament amb l’equip que l’ajudarà aquesta temporada,  es va comprometre a treballar aspectes com la correcció tècnica, la vigilància de les figures, la formació de la canalla...

Aquests aspectes ja van poder-se veure en el primer assaig de la temporada que va tenir lloc el divendres 15 de gener a les 20.30h a l’escola Pere Vila (entrada per avinguda de Vilanova, 4)prop de l’Arc de Triomf.

Va ser un primer assaig per recuperar les sensacions després de l’aturada nadalenca i per començar a preparar la primera actuació de la temporada, a la mostra “Som Cultura Popular. Mostra del patrimoni immaterial a Barcelona”

Del 21 al 24 de gener, aquelles persones que s’apropin a l’espai de Fabra i Coats (al barri de Sant Andreu de Palomar) podran gaudir d’audiovisuals, actuacions, debats, tallers, exposicions, gastronomia, conferències, fira de llibres i productes festers, jocs i joguines, cinema etnogràfic, formacions, una mostra d’entitats....

La Federació de Colles de Falcons de Catalunya hi serà present amb un estand informatiu i amb una actuació de quatre de les colles existents als Països Catalans: Barcelona, Piera, Capellades i Vallbona d’Anoia.  L’actuació serà el diumenge 24, a l’escenari que hi haurà a l’esplanada de Fabra i Coats.

Per tal de captar nous falconers i motivar els seus membres a començar a assajar han presentat aquest original vídeo d’inici de temporada amb cançons d’ASPENCAT i David Guetta.

https://www.youtube.com/watch?v=CnIIIK5kvI0&feature=share

https://vimeo.com/152137307