Notícia

Els Falcons de Barcelona llueixen les seves figures a Bèlgica
3 Agost 2015

Els Falcons de Barcelona han participat el 24, 25 i 26 de juliol en la 40ª edició del festival Sfinks a la població de Boechout, Bèlgica. Aquest festival conegut per l’oferta musical per a totes les edats, es concep com una construcció de ponts entre les diferents cultures que hi participen.

En aquesta barreja de cultures les figures dels Falcons de Barcelona han estat un dels protagonistes en el terreny del festival. Amb varies actuacions durant tres dies, aquesta colla de Falcons ha pogut oferir una exhibició de grans figures humanes de les que podem destacar: la pira 5x5, les dues pires 5x4 simultànies, el vol de 5, les piràmides de 4, l’avet de 8, la serra amb 2 pilars de 3, el vol de 4 coronat i l’escala de 9 ( sent la primera escala de 9 fòra de Catalunya). Assolint d’aquesta manera, la millor actuació dels Falcons de Barcelona a nivell internacional.

Els Falcons de Barcelona fan una valoració molt positiva de la seva participació en el festival, tant per l’ambient festiu i el bon tracte rebut per part de l’organització, així com també per l’altíssim nivell de figures portades a terme a l’estranger.

Compartir: