Notícia

Els Gegants del Pi inauguren dues exposicions

"S'hi podran veure més de 230 fotografies de les passades Festes de Sant Josep Oriol, celebrades al març"

"La mostra s'acompanya d'una exposició sobre la construcció del Mustafà i l’Elisenda petits"

El proper dissabte 10 de juny a les 10h l'Associació d'Amics dels Gegants del Pi presenta l'exposició de la segona edició del Concurs d'Instagram #ConcursSJO17 que va tenir lloc durant les Festes de Sant Josep Oriol passades, del 16 al 26 de març.

La Casa dels Entremesos (plaça de les Beates, 2) acollirà així per segona vegada una exposició impulsada pels Geganters del Pi, que s'allargarà fins diumenge 9 de juliol.

Però la inauguració no ve sola, ja que comptarà amb l'entrega dels premis del concurs, que han estat triats per tres membres de tres entitats lligades a les Festes: l'Esplai del Pi, el Retaule de Sant Josep Oriol i els Geganters. De moment, les tres imatges guanyadores es mantenen en secret, per tal de crear expectació el dia de la inauguració.

A aquesta exposició de periodicitat anual, s'hi sumarà una de complementària però no menys important, que es vol que sigui una crida a tots els amants i seguidors d'aquestes figures. Sota el títol "Construint el Mustafà i l’Elisenda petits", la mostra pretén ser un recorregut pel procés creatiu que va fer néixer els gegants infantils, rèpliques en petit dels Gegants del Pi. S'exposaran elements originals de la parella i tot allò relacionat amb la seva construcció.

Més informació a www.gegantsdelpi.cat. El catàleg de totes les imatges es podrà descarregar a la plataforma Issu un cop inaugurada la Mostra.