8 de juliol a les 20h
La Casa dels Entremesos
Presentacions i xerrades
Equinoteràpia. Salut, cavalls i els Tres Tombs

L'equinoteràpia, teràpia eqüestre o teràpia assistida per cavalls, és un tractament de cura alternativa per mitjançant els cavalls ajudar el desenvolupament cognitiu, físic, emocional i social de persones que pateixen alguna discapacitat física, intel·lectual o sensorial, que presenten algun trastorn de conducta o alguna problemàtica social.

Els ponents de la taula rodona ens desvetllaran diferents aspectes de l’equinoteràpia: els tractaments amb cavalls, la moderació del cavall entre el pacient i el seu objectiu, l’atenció especial que és té dels propis cavalls i l’esment i la cura amb els cavalls a celebracions on aquests són els principals protagonistes.

A càrrec de Jordi Hernández, fisioterapeuta especialitzat en teràpies amb cavalls, Alexandre Pujadas, especialista en cavalls per a teràpies, i Andreu Bernadàs, president de la Federació Catalana dels Tres Tombs.

Entrada lliure amb inscripció prèvia. Aforament limitat segons directrius sanitàries. L'acte es podrà seguir en directe a través del Facebook de La Casa dels Entremesos.

Podeu consultar totes les activitats del Cicle festiu de sant Antoni aquí

Organitza:

Compartir: