31 de desembre a les 10h
La Casa dels Entremesos
Activitats especials
Home dels Nassos 2019

L'HOME DELS NASSOS ACOMIADA L'ANY!

Aparició de l’Home dels Nassos i cercavila per acomiadar l’any, des de La Casa dels Entremesos i amb el seu seguici d’animals de l’Arca de Noè i els tabalers Percúdium. Aquest personatge, que té tants nassos com dies té l’any, ha escollit el Gòtic per fer el seu tradicional passeig i us convida a la festa infantil que s'hi celebrarà.

Així la comitiva de l’Home dels Nassos acompanyat dels animals de l’Arca de Noè sortirà a les 10.00 des de la Casa dels Entremesos i començarà una viatge màgic per la ciutat que el portarà a fer parada a la plaça de Sant Jaume (13.20).

Horari: 

  • 10 h: l'Home dels Nassos es retroba amb els barcelonins tot apareixent màgicament a la Casa dels Entremesos (plaça de les Beates, 2) on rebrà les salutacions de tots els nens i nenes que ho desitgin, amb l'acompanyament dels animals de l'Arca de Noè i del grup Percudium i anirà cap a la Plaça de Catalunya per saludar a les nenes i nens barcelonins.
  • 11 h: arribada a la plaça de Catalunya, cercavila d'honor, salutació i repartiment de nassos a tots els infants.
  • 11.30 h: festa infantil a la plaça Vuit de març, al barri Gòtic, on celebrarem la remodelació de la paret mitgera feta per l'Institut Municipal del Paisatge Urbà i Qualitat de Vida. Hi haurà activitats lúdiques i xocolatada. La festa comptarà amb la participació de l'Home dels Nassos i dels animals de l'Arca de Noè.
  • 13 h: viatge màgic pels carrers del Gòtic fins a la Plaça de Sant Jaume.
  • 13.20 h: arribada de l'Home dels Nassos i del seu seguici fins a la plaça de Sant Jaume.
  • 13.25 h: salutació a les autoritats de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona, i lliurament de les claus per obrir l'any nou.
  • 14 h: actuació de Cap d'Any del grup Percudium.

A càrrec de l’Arca de Noè i l’Associació de Festes de la Plaça Nova.

Organitza:

Compartir: