Notícia

Inscriu-te al Curs “Fes el teu Diorama”!
14 Abril 2016

Associació Pessebristes de Ciutat Vella, 14 d'abril de 2016.

Per sisè any consecutiu obrim el període d’inscripció al Curs de Diorames que es desenvolupa a de l’Escola-Taller de Pessebres de Barcelona de l’Associació de Pessebristes de Ciutat Vella. Un cop inalitzat el curs, les obres s’exposaran al públic durant les Festes de Nadal. 

Qualsevol persona major de 16 anys que tingui ganes de passar una bona estona aprenent tècniques pessebrístiques és pot inscriu-re al curs, tan si ja té nocions o comença de nou, ja que tutor assessorarà als alumnes durant el procés d’elaboració del Diorama. També s’efectuaran classes d’experts per aprendre diferents tècniques. 

El curs "Fes el teu Diorama" començarà el proper dilluns 9 de maig, on es farà una primera presa de contacte en la matèria i es facilitarà el material. Com a novetat, enguany hem establert diferent tarifes que s’ajusten a les teves necessitats. 

El curs es realitza els dilluns i els dimecres de 19:00h a 21:00h; des del 9 de Maig fins el 28 de Setembre (ambdós inclosos i parant l’activitat durant tot el mes d’Agost). Es proposa acabar al mes de setembre per així tenir lliure els mesos d’Octubre i Novembre i així, poder-nos dedicar als pessebres de l’entitat. D’aquesta manera no es solaparan tant ambdues activitat i tothom en podrà participar de les dues sense haver de patir per acabar. 

Si necessiteu més informació podeu demanar-ne enviant un correu electrònic a escola@pessebristesciutatvella.cat.

Compartir: