Notícia

La cultura popular catalana, a Barcelona
18 Octubre 2015

Agnès Bartolomé, 18 d'octubre de 2015

Barcelona acollirà una mostra de cultura popular catalana. En l'espai de Fabra i Coats, l'Ajuntament de Barcelona, l'organizador de l'esdeveniment, vol recollir l’esperit que motiva als milers de participants de la cultura popular que hi ha actualment a la ciutat de Barcelona i arreu de Catalunya.

Som Cultura Popular està programada pel mes de gener vinent (del 21 al 24) per generar un autèntic trànsit d’idees i informació entre els diferents col·lectius: activistes, professionals del món acadèmic i del món científic, professionals que organitzen festes,... i així generar interconnexions. 

L'Institut de Cultura i el Museu Etnològic, idearis de la proposta, volen que durant els dies de la mostra hi hagi un binomi festa i museologia en tant que fusiona amb encert els interessos dels activistes culturals i la comunitat científica.

Durant els quatre dies de la mostra s'hi podrà respirar cultura popular i tradicional des de diferents àmbits: exposicions, xerrades, debats, actuacions, fires, gastronomia, i un ampli ventall més.

La convocatòria d’inscripcions ja està oberta i s'allargarà fins el 22 de novembre. Totes les entitats que ho vulguin poden consultar tots els àmbits i inscriure's a la pàgina web de la mostra:  www.barcelona.cat/culturapopular 

Arxius: 

Compartir: