17 de març de 2016
La Casa dels Entremesos
Presentacions i xerrades
Presentació: Catàleg de gegants centenaris de Catalunya

En el marc de les Festes de Sant Josep Oriol i dins el cicle La Xerrada del Dijous de La Casa dels Entremesos, l'Associació d'Amics dels Gegants del Pi organitza una presentació amb xerrada del llibre "Catàleg de gegants centenaris de Catalunya" publicat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals l'any 2015.

Segons Joan Amades “De totes les velles imatges que han pres estat en l’ànima del poble, no n’hi ha cap que pugui igualar-se a la dels gegants”. Aquest llibre que presentem pretén catalogar un a un tots els gegants centenaris de Catalunya, des dels més antics fins als que estan a punt de fer cent anys. Després de la presentació, tindrà lloc la xerrada-col·loqui sobre com s’ha fet el recull i la història d’alguns dels gegants barcelonins presents, entre els que es compten els quatre del Pi.

Hi participaran Lluís Ardèvol Julià, coordinador de l’edició del llibre, Jan Grau Martí, membre de l'equip de redacció i Nicolàs Alonso Crozet com a moderador de la xerrada. 

Hora: 19.30 h.
Lloc: Sala d'Actes de La Casa dels Entremesos.
Preu: Entrada gratuïta.

Arxius: 

Organitza: