4 de febrer de 2017
La Casa dels Entremesos
Presentacions i xerrades
Presentació: Inventari de danses vives de Catalunya

L'Esbart Català de Dansaires presenta Inventari de danses vives de Catalunya, projecte realitzat per l'Esbart Català de Dansaires amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya. 

L’inventari de Danses Vives de Catalunya és una proposta  i realització de l’Esbart Català de Dansaires amb el suport la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya i de l’institut Ramon Muntaner, que té per objectiu l’elaboració d’un inventari o cens de tots els balls de carrer i plaça que es ballen en l’actualitat a Catalunya en un context festiu.

A l’inventari de Danses Vives de Catalunya hi poden col·laborar les persones del territori o coneixedores de balls i danses, siguin balladors, responsables de coordinar algun aspecte d’un ball o que el coneguin, aportant dades, imatges o qualsevol tipus d’informació sobre un ball de qualsevol població catalana.

A la presentació intervindrà Lluís Puig, Director General de Cultura Popular i Tradicional, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya.

Hora: 12 h.
Lloc: Sala d'Actes de La Casa dels Entremesos
Preu: Activitat gratuïta

 

Hora: 12 h.
Lloc: Sala d'Actes
Preu: Activitat gratuïta.

Organitza: