26 d'abril a les 19 h.
Sala d'Actes, La Casa dels Entremesos
Presentacions i xerrades
PROTOCOL FESTIU

El Protocol Festiu de Ciutat Vella recull i fixa els actes del calendari festiu tradicional de la Ciutat Vella de Barcelona. En aquest document també s’hi fixen els actes d’arrel tradicional de nova creació que, la reiteració com a proposta festiva i el seu reconeixement pels barris, els atorga un caràcter singular que els distingeix. Alhora, el document, reconeix aquells actes provinents d’altres tradicions arrelades, així com altres activitats consolidades o les que són en procés de consolidació amb un possible futur.

A càrrec de Gala Pin, regidora del Districte de Ciutat Vella, Xavier Cordomí, autor dels textos i president de l’Associació de Festes de la Plaça Nova, Gurdit Singh, representant del Sikh Gurdwara Guru Darshan Sahib, i Carme Tomàs, presidenta de l’Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta.

Conduirà l’acte Eloi Palmeiro, president de la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella.

Durant l’acte hi haurà exemplars de la publicació a la sala. Després dels parlaments, se servirà una copa de cava a tots els assistents.