Notícia

Reobertura del Museu Etnològic de Barcelona amb l’Esbart Català de Dansaires
3 Octubre 2015

Montserrat Garrich, 1 d'octubre de 2015

El Museu Etnològic de Barcelona torna a obrir les seves portes a la ciutadania el diumenge 4 d’octubre, després d’un llarg període de renovació.

Amb motiu de la reobertura, s’hi farà una festa de presentació que ocuparà tots els espais del centre, les noves instal·lacions i els jardins de l’exterior, amb concerts de música d’arreu, tallers d’artesania i jocs tradicionals. Als Jardins de Laribal annexos al Museu, l’orquestra Cordes del Món, la formació resident del museu, hi farà un concert divulgatiu amb un bon reguitzell de convidats: Artur Blasco, Manel Joseph, Salvador Escrivà, i altres músics.

L’Esbart Català de Dansaires també s’afegeix a la festa per celebrar la reobertura del Museu Etnològic de Catalunya, amb el que històricament l’Esbart ha estat vinculat amb una relació de mútua col·laboració, per dinamitzar la part ballable del concert inaugural.

Podeu consultar més informació sobre l’acte de reobertura i el Museu Etnològic de Barcelona a: http://ajuntament.barcelona.cat/museuetnologic/ca/inici

Compartir: