Notícia

Tu ets el meu rei preferit! Tu ets la meva reina preferida!

Agnès Bartolomé. 26 de novembre de 2015

Amb l'arribada del cicle nadalenc a La Casa arriba el moment més solidari de tots nosaltres. Per tercer any consecutiu es convoca la campanya de recollida de joguines noves una iniciativa que va sorgir de membres de diferents associacions i que ja s'ha consolidat com una activitat més de Nadal.

La campanya girarà entorn dels nostres reis preferits, s'han escollit 14 fotografies que mostren quin són els nostres reis i reines preferits d'aquest any. Al llarg del mes de recollida de joguines noves anireu descobrint quins han estat els nostres reis i reines preferits, cada setmana en descobrireu dos i en la setmana final en podreu veure un cada dia. La intenció és que tots ens sentim importants i així com l'organització té els seus reis preferits, vol que els patges reials de la campanya també els tinguin, i ho sereu vosaltres amb les vostres aportacions.

Enguany seran el nan Cucut, el nan Manolito i el nan Lagarto, els que generen més diversió entre els més petits, els que faran de patges reials des de l'1 dedesembre fins al 3 de gener. Pocs dies abans de la nit de reis els portaran als casals i hospitals de Barcelona perquè cap nen es quedi sense joguines.

Porta una joguina, col·labora en la campanya i tu també seràs el rei o la reina preferida dels nans!

Totes les joguines les podreu veure en aquesta mateixa notícia a partir de dimarts dia 1 de desembre.