Notícia

AQUEST NADAL REGALA CULTURA POPULAR
11 Desembre 2020

Regals per Nadal, pel dia de Reis, pel tió o pel famós amic invisible. Qualsevol motiu és bo per acostar la cultura popular a les nostres llars. A La Casa dels Entremesos teniu a la vostra disposició productes ben diversos sobre la cultura popular barcelonina.

Hi podreu trobar llibres de gegants i bestiari que parlen de festes majors o sobre danses, per viure la festa a través de la lectura. Si sou més de cercaviles, us oferim els ninots de goma de la imatgeria festiva com la Tarasca de Barcelona, el Rei Salomó o la gegantona Laia, entre d'altres, que podreu fer ballar al passadís de casa.

Per al Pessebre, hi trobareu el Cu-cut caganer; per esmorzar les tasses dels gegants de Sant Jaume o del Pi; en els viatges en cotxe podeu escoltar el disc de les Músiques del MercèDansa o del Toc d’Inici. 

I ara que no podem sortir al carrer sense mascareta, teniu disponibles diferents models per presumir pel carrer.

Tots aquests productes els podeu trobar en l’horari d’obertura del centre o si ho preferiu podeu encarregar-los perquè vinguin els patges a buscar-los trucant al 932683531 o escrivint un correu a recepcio@lacasadelsentremesos.cat

Compartir: