Notícia

Ballada del Soci 2018-Festa del 110è Aniversari
4 Novembre 2018

El dissabte 17 de novembre a les 6h. de la tarda, l’Esbart Català de Dansaires celebrarà la Ballada del Soci 2018-Festa del 110è Aniversari, l’activitat anual dedicada als socis, col·laboradors i amics. L’acte tindrà lloc a l’Espai Bonnemaison de la Diputació de Barcelona, al carrer de sant Pere més Baix, número 5, de Barcelona.

Aquest any l’acte estarà dedicat a Els balls d’Aureli Capmany, amb motiu de la celebració del 150 anys del naixement del folklorista barceloní i Director artístic de l’Esbart Català de Dansaires, fet que commemora la declaració d’Any Aureli Capmany de la Generalitat de Catalunya.

Abans de l’inici de l’acte, a les 17’30 h., es farà la presentació de l’exposició Aureli Capmany. La dansa i l’Esbart Català de Dansaires, produïda per l’entitat i s’iniciarà amb el parlament del Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, sr. Oriol Lladó i del president de l’Esbart Català de Dansaires, sr. Jordi Bartolomé. Com és habitual hi ballaran les seccions Infantil, Juvenil i el Cos de Dansa i els antics dansaires, tots
acompanyats per la Cobla Ciutat de Granollers.

L’acte és d’entrada lliure, segons aforament, i gratuït i s’ha adherit a la Marató de TVE3. Per aquest motiu, els assistents es podran fer-se fotografies davant del logotip de l’Esbart Català de Dansaires.

Compartir: