Notícia

Bases Kahoot Corpus 700
2 Juny 2020

La FECPiTBViLCdE amb domicili a Barcelona organitza el sorteig de dos passis per a una visita teatralitzada entre les persones participants en el Kahoot sobre la celebració dels 700 anys del Corpus.

  • Període del sorteigs

Es durà a terme el diumenge 14 de juny a les 22 hores una vegada finalitzats tots els actes de celebració.

  • Mecànica del sorteig

Podran participar totes aquelles persones majors de 18 anys, que prèviament s'hagin inscrit en el formulari de Google i que participin del Kahoot sobre el Corpus 700 des de l'1 al 14 de juny a les 21:59h. L'adreça electrònic de la inscripció serà la mateixa que s'inscrigui com a usuària del joc.

El número màxim de participants en aquest sorteig i en el #kahootCorpus700 és de 100. Un cop assolida aquesta xifra es tancaran les inscripcions.

  • Premis

Es farà un sorteig de dos passis per a una Visita teatralitzada a La Casa dels Entremesos amb una única persona guanyadora.

El premi en cap cas pot ser bescanviat pel seu valor monetari.

  • Mecànica i assignació de premis

Una cop realitzat el Kahoot es donarà a conèixer el guanyador / guanyadora. En cas d’empat es procedirà a sortejar els dos passis entre les persones amb empat utilitzant un software de sorteig aleatori online.

L’organització donarà a conèixer la persona guanyadora en les seves Xarxes socials.

  • Acceptació de les bases

Els participants, pel fet d’inscriure’s autoritzen a la FECPiTBViLCdE l’ús de les dades facilitades així com fotografies, vídeos, etc per dur a terme qualsevol comunicació en els extrems que estableix la legislació vigent. 

La FECPiTBViLCdE no serà responsable si per causes alienes o de força major el sorteig no pot realitzar-se en els termes especificats anteriorment.

  • Desvinculació de Facebook, Instagram, Twitter i Google

Facebook, Instagram, Twitter i Google no patrocinen, avalen ni administren de forma alguna aquest sorteig, ni estan associades a ell. La informació que ens faciliti serà utilitzada per gestionar la participació en el sorteig, informar als guanyador/a i no per usos comercials o promocionals.

Compartir: