Notícia

L'Esperit del Nadal arriba a Barcelona
9 Desembre 2019

Barcelona, 7 de desembre de 2019

L'Esperit del Nadal farà la seva tradicional arribada a Barcelona el 14 de desembre a les 18h. La rebuda, dins el marc d’un gran espectacle de benvinguda, serà al Palau de la Virreina.

L'Associació de Pessebristes de Ciutat Vella, entitat gestora d'aquest seguici de Nadal tan barceloní, prepara un gran espectacle de benvinguda a l'Esperit del Nadal i tot el seu Seguici. L'espectacle tindrà lloc el proper 14 de desembre, i començarà a les 18h a la façana del Palau de la Virreina, a la Rambla 99, i allà hi seran presents les quatre estacions, els dotze mesos de l'any i el Senyor Caneló d'Escudella i Bontorró, que ens explicaran la seva història i donaran pas al GRAN protagonista, l'Esperit del Nadal.

L'Esperit del Nadal és un personatge amable i somrient. Duu un barret que amaga una sorpresa: quan l’Esperit del Nadal acaba la seva dansa i inaugura un pessebre, es treu el barret i descobreix el pessebre il·luminat que duu al cap. Aquest petit pessebre es renova cada any. També porta el “bastó de Nadal” de la ciutat de Barcelona, que li és entregat per la màxima autoritat representant de la Ciutat. L’acompanyen el Sr. Caneló d’Escudella i Bontorró, fidel camarlenc, les quatre estacions i els dotze mesos de l’any, interpretats pel cos de dansa de l’Esbart de Rubí. I un grup de músics que interpreten peces nadalenques.

Per primer cop durant la cavalcadeta, que recorrerà els carrers Portaferrisa, Pi, Palla, Ferran, Pl. Sant Jaume, Llibreteria, Pl. Ramon Berenguer, Via Laietana i Plaça de les Beates, hi trobarem diferents estructures que faran més amena i animada la seva passejada pel centre de la ciutat. En acabar la cavalcadeta a la Casa dels Entremesos llegirà el pregó de Nadal de la ciutat i ens guardarà alguna sorpresa pel final.

No deixeu de seguir les xarxes socials: Twitter: @EsperitdelNadal Facebook: EsperitdelNadal Instagram: @EsperitdelNadal

Compartir: