Notícia

Músiques del MercèDansa. Nova col·lecció de discos a Presentacions 2020
3 Febrer 2020

L’Esbart Català de Dansaires inicia la programació Presentacions 2020 amb la presentación el primer volum de la nova col·lecció de discos anomenada Músiques del MercèDansa.

La col·lecció Músiques del MercèDansa publica en diferents volums la música dels balls que han estat convidats als actes del MercèDansa que l’Ajuntament de Barcelona programa des de 1993 per la festa major i que son coordinats per l’Esbart Català de
Dansaires. 

Els enregistraments recolliran les formacions musicals diverses que han acompanyat els balls: colla de grallers, mitja cobla, cobla de tres quartans, cobla d’onze músics i altres formacions. El primer volum conté la melodia de tretze balls, el primer dels quals és la
melodia del Galop de la Mercè, la peça barcelonina que cada any tanca els actes del MercèDansa i a la que es convida tothom a ballar. 

L’acte tindrà lloc el dijous 6 de febrer a les 8 del vespre a la Sala d’actes de La Casa dels Entremesos. Hi intervindran: Joan Gómez, director de la col·lecció, Jordi Bartolomé i Joan Camps.

Compartir: