Exposicions temporals

110 IMATGES PER 110 ANYS. Fins el 24 de novembre

Per celebrar 110 anys de vida, l'Esbart Català de Dansaires presenta l'exposició fotogràfica que mostra la trajectòria de l'entitat des de la fundació, l'any 1908, fins als nostres dies.  S'hi exposen imatges de tot tipus d'activitat: ballades, excursions, exposicions, presentacions, xerrades, celebracions, etc. que documenten la trajectòria de l'esbart més antic de Catalunya.

Exposició produïda per l'Esbart Català de Dansaires

 

1938. EL BARRI DE LA CATEDRAL SOTA LES BOMBES. Les Festes de Sant Roc poc abans i poc després de la guerra. Fins el 31 de gener.

Aquesta exposició és un homenatge als plaçanovins i les plaçanovines, als comerciants, a les treballadores i als treballadors, a les persones que en aquell moment passaven pels nostres carrers i places i a les que es protegien en els nostres refugis, barcelonines i barcelonins, i també a totes les víctimes que el nostre barri acollia en aquelles dates terribles; poble innocent castigat sota les bombes; morts, ferits, expropiats amb la vida destrossada. L’esperit plaçanoví, però, es manté ferm front l’oblit i la memòria per tots ells i elles no s’extingirà mai.

Exposició produïda per l'Associació de Festes de la Plaça Nova