del 15 al 17 de novembre
La Casa dels Entremesos
Activitats especials
10è aniversari

La Casa dels Entemesos, 10 anys de cultura popular i tradicional. Celebració del 10è aniversari de l'obertura del centre amb activitats obertes a tota la ciutadania. Gràcies per fer possible La Casa dels Entremesos!

Divendres 15 de novembre

17-19h. Jocs tradicionals a la plaça

Espai de jocs de sortija obert a tothom, sense inscripció i de lliure participació, Majoritàriament són jocs on l’atzar hi és present en menor o major mesura però també es requereixen habilitats, poden ser jocs individuals, en parelles o per grups, tant reunits en una taula com dempeus al voltant del joc.

20-21.30h. Ball del divendres

Practica la dansa catalana com a forma de relació social, entreteniment, coneixement d’informació sobre festes, geografia i costums del nostre territori alhora que realitzes una activitat física que combina la música, el moviment i la coordinació. Aprendrem a ballar qualsevol tipus de dansa, coneixent la informació de context dels balls: on i quan es balla, la festa i la indumentària.

 

Dissabte 16 de novembre

10h i 10.45h. Visita guiada a La Casa dels Entremesos

Visita comentada a les exposicions permanents d’imatgeria festiva: gegants, bestiari, nans i gegantins obertes a la ciutadania.

11-12.30h. Amanida de cançons

Alguna vegada heu volgut ser cantaires d’una coral per un dia? Els cors infantils de la Coral Sant Jordi (l’Esquitx i l’Espurna) us oferiran un concert de cançons ben variades... però vingueu ben afinats a escoltar-los! Necessitaran moltes veus perquè l’amanida final surti ben gustosa!

12-13.30h. Aula de sardanes

Taller per a persones que són assídues a les places i també per a aquelles que no han ballat mai. T’ensenyaran els punts bàsics d’aquesta dansa típica catalana per a que puguis anar al diumenge a les places i posar-te a la rotllana!

17-19h. Tarda de circ amb l’espectacle Cafuné  de la Cia Du'k'tO

Cafuné és un duet acrobàtic impulsat amb música en directe que destaca per la fisicalitat dels dos intèrprets a l’hora de representar els diferents estats d’una relació, fent ús d’un llenguatge propi que parteix de la simbiosi entre el circ i la dansa. D’aquesta manera, les acrobàcies, els portés i les verticals es fusionen amb la coreografia, tot seguint una estructura teatral que trenca per moments el caràcter contemporani de la peça i la fa molt propera.

 

Diumenge 17 de novembre

11h. Visita guiada a La Casa dels Entremesos

Visita comentada a les exposicions permanents d’imatgeria festiva: gegants, bestiari, nans i gegantins obertes a la ciutadania.

12-13.30h. Concert vermut a càrrec del grup Dixieland

En format  d’espectacle amb temes de swing, Dixieland, New Orleans que aconsegueix fer gaudir petits i grans, oferint un tipus de repertori molt dinàmic que combina un ampli ventall de temes de l’època. 

Arxius: 

Compartir: