Notícia

Aprovat l'any 2019 i nova junta directiva a la Federació
15 Juliol 2020

Amb el respir que ens ha donat la COVID-19, ahir es va celebrar a La Casa dels Entremesos l’Assemblea Ordinària de la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella, una reunió que s’ha hagut de posposar a causa de la pandèmia.

A les 9 de la nit, l’Eloi Palmeiro donava la benvinguda als representants de les entitats federades i es procedia a l’aprovació de les actes anteriors i a la documentació de l’any finalitzat: els comptes anuals i la memòria d’activitats.

Seguidament es va fer esment del projecte d’activitats d’aquest any en curs i del pressupost, malgrat els canvis que ha patit durant la pandèmia, es va aprovar el projecte inicial i es van explicar les modificacions.

Aquest any s’havia de renovar la Junta Directiva i es va presentar una candidatura, la continuista. Així doncs, la nova junta directiva queda formada per Eloi Palmeiro a la presidència, Montserrat Garrich com a vicepresidenta, Jordi Cercós com a nou tresorer i Alexandre Aymerich actuant com a secretari. Les cinc vocalies les formen Xavier Cordomí, Daniel Marin, Jordi Carbó, Oriol Mestres i Albert Olivés.

Per a complementar la junta directiva, s’han creat comissions de treball al voltant de les vocalies per ampliar poder treballar amb més persones i més profundament.

Per acabar l’Assemblea, des de la Federació es va obsequiar a totes les associacions amb una reproducció de la façana del centre amb un element característic de cada una, caracteritzat per Iakaré Ninots. Així tanquem el 2019, l’any de celebració del 10è aniversari de La Casa dels Entremesos.

Compartir: