Notícia

Concurs de cartells de les Festes de Sant Roc
28 Abril 2020

L'Associació de Festes de la Plaça Nova obre un concurs per a trobar el cartell de les Festes de Sant Roc de la Plaça Nova de Barcelona que es celebraran del 13 al 16 d'agost d'aquest any.

Les Festes de Sant Roc, celebrades a la plaça Nova i al barri de la Catedral des del 1589, han fixat una programació en la qual els actes tradicionals incorporats a la celebració durant més de quatre-cents anys són l’eix vertebrador de la litúrgia festiva. La festa actual té aquest doble vessant de tradició barcelonina, Festa Patrimonial d'Interès Nacional, i de festa popular del barri que durant quatre segles i quart ha estat la Vilanova dels Arcs, el barri de la Catedral i el Barri Gòtic.

Amb unes manifestacions festives de cultura popular d’arrel tradicional catalana i singularitat barcelonina, per primer any l'entiat organitzadora busca un cartell que s'identifiqui amb els elements més singulars de la festa, amb un únic requisit, que no hi falti el Sant Roc que es troba situat a la plaça Nova i del qui es diu va salvar la població barcelonina de la pesta.

Les obres es poden presentar, de manera individual o col·lectiva, fins el 31 de maig i hauran de complir les bases que s'indiquen en la pàgina web de l'associació (http://plnova.cat/festes-de-sant-roc/concurs-de-cartells-2020/).

Compartir: