Notícia

Dimarts 30 de juny reobrim La Casa dels Entremesos
26 Juny 2020

Tres mesos i mig després, dimarts s’obren les portes en horari habitual perquè gaudiu de les exposicions permanents i temporals.

El passat 14 de març vam tancar La Casa dels Entremesos d’una manera precipitada i sense saber quan podríem tornar a obrir. Setmanes en les quals no hem pogut gaudir dels gegants i les bèsties, amb la cancel·lació (o reorganització) de les festes majors del Districte i sense cap tipus d’assaig ni activitat. Ara, aquesta situació ja és passada i la junta de la Federació i l’equip de treball han estat treballant les darreres setmanes per poder obrir l’equipament amb les màximes garanties de seguretat.

A partir de dimarts 30 de juny podreu gaudir de l’exposició figures de la imatgeria festiva de Ciutat Vella: gegants, nans, bestiari i capgrossos. També serà visitable la mostra fotogràfica de les entitats en les Festes de la Mercè del 2016. Per motius de seguretat, l’exposició de Titelles tradicionals catalans resta tancada fins a nou avís.

Pel que fa a les exposicions temporals, podreu veure El Pi en festes. 25 anys de la recuperació de les festes de sant Josep Oriol, produïda per l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, que fa un recorregut des de les primeres festes i el motiu pel qual es van tornar a celebrar fins als actes més actuals. A la Sala de Ball podreu gaudir de la mostra 425 anys de Festes de Sant Roc de la Plaça Nova, la història d’unes dones i d’uns homes, d’un barri i d’una ciutat que, al voltant de sant Roc i de la plaça Nova, han viscut una aventura incomparable de 4 ¼ segles, produïda per l’Associació de Festes de la Plaça Nova.

Per a poder entrar al centre, el públic haurà de dur mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que trobarà a l’entrada, seguir el circuit marcat i mantenir la distància entre totes les persones visitants. Així mateix, només hi podrà haver 30 persones alhora entre els espais visitables.

Ho tenim tot preparat perquè pugueu tornar a gaudir de La Casa, us hi esperem!

Compartir: