Notícia

Ens visiten els alumnes del CREDV-CRE ONCE Barcelona
28 Maig 2019

Dilluns 20 de maig La Casa dels Entremesos va obrir les seves portes per a una visita ben especial. Els alumnes de primària del Centre de Recursos Educatius per a Discapacitats Visuals - CREDV-CRE ONCE Barcelona -, en l'any del seu desè aniversari, van tenir l'oportunitat de conèixer els gegants, els capgrossos i les bèsties que participen en les festes de la ciutat de Barcelona.

Acompanyats de diferentes pedagogues, mestres i guies que també van gaudir om els infants, tots van poder realitzar una visita guiada escoltant les característiques i elements distintius de les figures, els més menuts van poder fer de geganters i elles de geganteres i per acabar aquesta visita tan especial, les guies van estirar un gegant gran a terra per a que tinguessin constància de la magnitud d'un gegant gran, tots els seus elements i veure les característiques que anteriorment havien estat esmentades.

Una gran experiència per a totes les persones participants, però també per les guies de la nostra entitat. Esperem rebre'ls novament ben aviat.

Compartir: