Ja podeu adquirir el llibre Toc d'Inici. Ministrils del Camí Ral
1 Juny 2022

La publicació Toc d’Inici. Ministrils del Camí Ral és un recull de partitures generals que interpreta la formació Els Ministrils del Camí Ral durant el Toc d’Inici, que és el tret de sortida de la Festa Major de Barcelona, La Mercè. 

El llibre vol celebrar i posar de relleu el paper clau d’Els Ministrils del Camí Ral, l’acte al que acompanya i el que representa pel sector de la Cultura Popular de Barcelona. A més, és un reconeixement al llegat i la tasca realitzada per Jordi Fàbregas durant tots aquests anys al capdavant d'aquesta formació (1993-2020). Per últim, amb aquesta publicació es volen plasmar en paper les versions vàlides de les músiques, algunes de les quals han sofert petites modificacions degudament consensuades entre intèrprets i compositors. Bona part del repertori són les partitures originals, així com també recull les aportacions realitzades sota encàrrec fins a l’actualitat.

El llibre s'ha publicat amb el segell CAT Edicions i s’ha dut a terme gràcies a les complicitats entre la Federació d'Entitats de Cultura Popular i Traidicional de Barcelona Vella, l'Institut de Cultura de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Centre Artesà Tradicionàrius.

Compartir: