Notícia

La Casa dels Entremesos col·labora en BCN Rutes!
19 Octubre 2017

La Federació d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella, mitjançant La Casa dels Entremesos, esdevé col·laboradora del Museu Etnològic de Barcelona en l'activitat BCN Rutes! Una proposta del museu barceloní que vol acostar la història de la nostra ciutat mitjançant diferents rutes amb una visió etnològica de l'ús de l'espai públic que parteixen des de diferents equipaments municipals.

Durant dos dissabtes dels mesos d'octubre, novembre i desembre es realitzarà l'itinerari antropològic Identitats, entre el record i l'oblit, que us permetrà fer tot de descobertes relacionades amb la identitat col·lectiva i amb les relacions dels individus amb la història de la seva ciutat.

Aquestes rutes tenen voluntat de que els participants escoltin les explicacions però també donin la seva opinió i aportin coneixement, ampliant així els punts de vista i fent les seves pròpies aportacions.

Així doncs La Casa dels Entremesos és el punt de sortida d'una ruta pel barri de la Catedral i el carrer de Portaferrissa que ens mostrarà la manera com, en l'espai públic, sobreviuen vestigis artístics, culturals i arquitectònics (des d'un relleu a la paret a una festa popular) destinats a mantenir la memòria o el que és el mateix, a lluitar contra l'oblit.

Arxius: 

Compartir: