Dimarts 16 de juliol a partir de les 17.15 h.
La Casa dels Entremesos
Llibre d’actes del 3r. Congrés de la jota als territoris de parla catalana

Presentació del llibre d’actes del 3r. Congrés de la jota als territoris de parla catalana. Recull els textos de les ponències, les taules rodones i les  comunicacions que es van presentar a Falset al Tercer Congrés de la Jota als Territoris de Parla Catalana entre el 14 i el 16 d’abril de 2023.

  • 17.15h. Benvinguda als assistents, a càrrec de l’Esbart Català de Dansaires.
  • 17.30h. Presentació institucional de les actes del 3r. Congrés de la Jota als territoris de parla catalana a càrrec de la Sra. Adelaida Moya, directora de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i presidenta de l’Institut Ramon Muntaner i l’Il·lm. Sr. Carlos Brull, alcalde de Falset.
  • 18.00 – 19.15 h. Taula rodona: La jota al món i el seu diàleg amb altres gèneres musicals i de ball. Modera: sra. Lídia de Mena, amb la participació del sr. Francesc Tomás, Panxito (La Clavellinera, associació cultural), sr. Josep Vicent Frechina (Associació Caramella) i sr. Antoni Guzmán (Colla Brials, d’Énguera.)
  • 19.30 – 20.30 h. Taller de dansa: Variants i usos de la jota, a la Catalunya del segle XXI, a càrrec de la Clavellinera, associació cultural.

Activitats gratuïtes sense reserva prèvia.

Compartir: