Manifest davant els fets succeïts a les Festes Majors d'estiu a Barcelona
4 Setembre 2021

La Federació, juntament amb entitats de cultura popular i la Plataforma de Festes Majors de Barcelona, ens unim per manifestar el nostre rebuig als fets succeïts els darrers dies durant les festes de Gràcia i de Sants.

La Festa Major és la comunió social que totes les veïnes i veïns i persones de les associacions fem un cop l'any per compartir les seves complicitats, sinergies i preocupacions i  per desenvolupar una ciutat més educativa, oberta, amable i, en definitiva, més compromesa. És per aquest motiu que no volem que es vinculin les festes populars del fenomen del botellot que entenem que respon a altres dinàmiques i, evidentment, es tracta d'un fenomen que fa anys que preocupa les entitats que organitzen les festes i volem que es desvinculin dels actes incivics que ha causat una minoria de la societat i de la imatge que s'ha donat als mitjans de comunicació.

Seguirem treballant conjuntament entre les diferents administracions, forces polítiques i entitats per tal d'abordar aquesta situació i evitar que es cronifiqui i poder seguir desenvolupant les festes dels barris de la millor manera possible posannt en valor la feina que milers de persones desenvolupen per fer-les possible.

Arxius: 

Compartir: