Obres de millora de La Casa dels Entremesos
12 Gener 2023

Aquest mes de gener comencen les obres d'instal·lació de l'aire condicionat de la primera planta.

Els espais afectats per la millora seran la sala de Ball i la sala d'Actes, fet que condicionarà tota l'activitat que es duu a terme de manera regular.

D'aquesta manera, durant el primer semestre del 2023 no es programaran exposicions temporals, excepte les que es puguin dur a terme a la planta baixa. Pel que fa a les activitats es veuran reduïdes les xerrades i les presentacions de productes, només se'n farà una al mes i s'habilitarà la sala de bestiari per a fer-les.

Pel que fa a les activitats infantils, programarem les sessions mensuals de Titelles tradicionals i de l'Entre jocs i passejades, però amb l'inconvenient que puguin ser suspeses la mateixa setmana segons l'evolució de l'activitat obrera.

Els assaigs i els esdeveniments de les entitats que es realitzen a La Casa dels Entremesos també es veuen afectats, d'aquesta manera els cors de la Coral Sant Jordi assajaran a la Casa de la Sardana i els grups de dansa de l'Esbart Català de Dansaires al Convent de Sant Agustí, lloc on també es realitzarà l'Aula de sardanes. Per altra banda, la Colla Sardanista Mare Nostrum desenvoluparà els seus assaigs al Centre Sant Pere Apòstol. L'única activitat que canvia d'ubicació dins La Casa serà el Ball dels divendres, que es portarà a cap al Pati i se suspendrà per causes meteorològiques.

El retorn a la normalitat es preveu al mes de maig, si les obres no pateixen cap endarreriment.

Compartir: