Notícia

Seguim oberts com a espai museístic!
6 Novembre 2020

Les restriccions del Govern de la Generalitat de Catalunya ens permeten poder seguir obrint les portes cada dia de l'espai museístic de l'equipament.

En l'horari d'obertura podeu venir a visitar les parelles de gegants i gegants infantils, els nans i el bestiari de Ciutat Vella. Aquestes últimes setmanes la Cia. de Titelles Vergés ha renovat l'exposició permanent de Titelles tradicionals catalans, amb un teatrí inspirat amb l'obra El mag d'Oz. 

Podeu veure dues exposicions temporals, Coreografia archeològica. 1921. Les danses de Vilanova, produïda per l'Esbart Català de Dansaires, que explica el procés de reconstrucció i restauració de balls que avui es ballen en places i carrers de Catalunya a partir de l'exemple d'aquesta dansa de Carnaval. Per altra banda, també podeu fer un recorregut per la mostra fotogràfica que ens proposen els Falcons de Barcelona "Fent diades a Ciutat Vella des del 2010" amb les figures més emblemàtiques que els Falcons de Barcelona han realitzat en les Diades que han fet al llarg dels últims deu anys en les places i carrers de Ciutat Vella. També s'hi poden veure els balls, en ocasions especials, del Niku, la bèstia dels l'entitat, i la participació dels músics dels Falcons de Barcelona en la cita anual.

Compartir: