Notícia

La Laia és bestial! Exposició del bestiari infantil
1 Febrer 2021

Durant la setmana del 2 al 6 de febrer a l'entrada de La Casa dels Entremesos trobareu exposades les figures del bestiari infantil de Ciutat Vella.

L'Àliga Petita (Associació de Festes de la Plaça Nova), els Cavallets petits (Esbart Català de Dansaires) i el Niku (Falcons de Barcelona) enceten les activitats d'unes festes de santa Eulàlia afectades pel Coronavirus. De les poques activitats que podrem gaudir al carrer seran les exposicions, presents aquesta setmana en diferents espais de Barcelona i agrupades a El Born a partir de la setmana vinent.

L'Àliga petita va aparèixer ara fa 17 anys un matí de Reis a casa d'un membre de la plaça Nova, avui en dia és portada per infants de 4 a 6 anys de la mateixa colla. Les altres dues bèsties són ballades per joves: el Niku, acompanya els Falcons de Barcelona en moltes de les seves actuacions; els Cavallets petits, germans dels Cavallets Cotoners, són ballats per la secció juvenil de l'Esbart en cercaviles i actuacions dalt l'escenari.

Els infants que s’apropin a La Casa a veure'ls seran obsequiats amb un mocador commemoratiu, que també poden aconseguir-lo al llarg de la setmana en diferents ubicacions de Barcelona on hi ha exposades la resta de figures infantils de la ciutat (veure el mapa).

Després d'aquesta setmana exposats a la seu de les entitats, del 7 al 21 de febrer els podreu veure a El Born CCM en una exposició que agruparà una vintena de figures pertanyents a 14 colles diferents.

Compartir: